Onze blog

Lees onze recente nieuws en artikelen

10 Juli 2023

Waarom zou je webflow kiezen voor website ontwikkeling?

Webflow is een krachtig en effectief platform voor website-ontwikkeling. Met deze technologie krijgt u een robuuste set tools en functies die complexe en gepersonaliseerde ontwerpen makkelijk beheerbaar maken.
Lees artikel
20 Juni 2022

Hoeveel kost een website nou eigenlijk?

Het hebben van een professionele website is tegenwoordig essentieel voor bedrijven en individuen die online aanwezig willen zijn. Een veelgestelde vraag is echter: "Hoeveel kost een website?".
Lees artikel
3 Juni 2023

De voordelen van webshops gemaakt met woocommerce

In de wereld van e-commerce is het belangrijk om een betrouwbare en flexibele platform te hebben om je webshop op te bouwen. WooCommerce, een populaire plugin voor WordPress, biedt een uitstekende oplossing voor het creëren van dynamische en succesvolle webshops.
Lees artikel
22 Mei 2023

De voordelen van een responsief website

Met het groeiende aantal gebruikers dat websites bezoekt via mobiele apparaten, is responsief webdesign van groot belang geworden. Een responsieve website past zich automatisch aan verschillende schermformaten en apparaten aan, waardoor een optimale gebruikerservaring wordt geboden, ongeacht het gebruikte apparaat.
Lees artikel
8 Mei 2023

Tips voor het onderhouden en updaten van je website: waar moet je op letten?

Het onderhouden en regelmatig updaten van je website is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert en relevant blijft voor je bezoekers. Het kan echter een uitdagende taak zijn, vooral als je niet weet waar je op moet letten.
Lees artikel
29 April 2023

Waarom snelheid een belangrijke factor is van een website

In de digitale wereld van vandaag is snelheid essentieel. Met een overvloed aan informatie binnen handbereik hebben gebruikers weinig geduld voor trage websites. De snelheid van je website heeft niet alleen invloed op de gebruikerservaring, maar ook op de prestaties van je bedrijf.
Lees artikel
18 April 2023

Het belang van zoekmachine optimalisatie voor je website

Met zoveel websites die strijden om aandacht, is het essentieel om op te vallen en gevonden te worden door potentiële klanten. Een effectieve manier om dit te bereiken is door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Lees artikel
6 April 2023

De verschillen tussen WordPress en Webflow?

Als je een website wilt bouwen, zijn er tal van opties om uit te kiezen, maar WordPress en Webflow behoren tot de meest populaire.
Lees artikel
29 Maart 2023

Waarom een professionele website een investering is voor je bedrijf?

Een professionele website is van onschatbare waarde voor bedrijven in de huidige digitale wereld. Het is niet alleen een online visitekaartje, maar het kan ook een krachtig marketinginstrument zijn om nieuwe klanten aan te trekken
Lees artikel

Bent u er klaar voor om uw bedrijf met ons te laten groeien?

We staan altijd open om uw project te bespreken en uw bedrijf succesvol online te lanceren.

Start een project
nl_NLDutch