Webshop laten maken

Een webshop met een hoge conversie

Figma logo
Figma
Wordpress logo
Wordpress
WooCommerce logo
WooCommerce
Website ontwerp door Designwave

Inkomsten maximaliseren met een professionele webshop

We creëren altijd op maat gemaakte webshops voor al onze klanten. We weten namelijk dat uw bedrijf uniek is en met zijn eigen uitdagingen en kansen komt. Voordat we beginnen met het bouwen van uw webshop, nemen we de tijd om uw bedrijf goed te begrijpen. Uiteindelijk maken we een webshop die bij uw bedrijf past en goed converteert.
E-commerce image gemaakt door Designwave

Webshop ontwikkeling in WooCommerce

Designwave biedt WooCommerce-ontwikkeling om bedrijven te helpen eenvoudig een online winkel op hun Wordpress-website te maken en te beheren. We kunnen uw online winkel instellen en aanpassen, aangepaste plug-ins en integraties maken, aangepaste thema's ontwerpen en doorlopende ondersteuning en onderhoud bieden

Het proces

wat u minimaal van ons kunt verwachten

1. Kick off meeting

Tijdens het eerste gesprek bespreken we samen de doelen, het ontwerp en de functionaliteiten die u wenst voor uw webshop.

2. Ontwerp

We creëren verschillende wireframes voor het ontwerp en presenteren deze aan u. Met uw feedback maken we eventuele revisies of gaan we verder met de ontwikkeling van het project.

3. Ontwikkeling

Zodra de wireframes en functionaliteiten zijn bevestigd, starten we met de ontwikkeling van uw website. Dit zal plaatsvinden in Wordpress WooCommerce, zodat de webshop makkelijk te onderhouden is.

4. Presentatie

We presenteren de webshop aan u. We voegen nog eventueel extra pagina's of functionaliteiten aan uw website of webshop met overleg.

5. Webshop online!

Alle content is geüpload en de laatste controles zijn uitgevoerd, u bent nu de trotse eigenaar van een webshop ontworpen door Designwave.

Webshop pakketten

wat u minimaal van ons kunt verwachten

Starter

Vanaf
€1299
Gericht op conversie
Designwave template webshop
Volledig responsief
Webshop training video's
Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
Basis e-commerce functionaliteit

Next-level

Vanaf
€4999
Geoptimaliseerd voor conversie
Premium maatwerk webshop
Volledig responsief
Webshop training video's
Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
Uitgebreid e-commerce functionaliteit

Wat u kunt verwachten

wat u minimaal van ons kunt verwachten
E-commerce screen logo

Begin met verkopen

We gebruiken het WooCommerce platform van Wordpress om onze webshops te maken. WooCommerce biedt alle tools die een webshop eigenaar nodig heeft om een online winkel succesvolte runnen. We installeren alle benodigde tools voor u, zodat u gelijk aan de slag kunt.

Wereldwijd betalen logo

Veilig betalen

Met het WooCommerce platform kunnen bezoekers veilig betalen via verschillende opties, zoals iDEAL, creditcard en Paypal. U kunt ook verschillende verzendopties instellen voor uw klanten om de ontvangst van de aankoop makkelijker te maken.

Thunder logo

Integraties

WordPress biedt in vergelijking met andere platforms een groot aantal integraties, waardoor we aan de behoeften van ondernemers kunnen voldoen. Als webshop eigenaar hoeft u zich geen zorgen te maken over latere toevoegingen van extra functies.

CMS logo

CMS

Uw webshop wordt op een content managementsysteem gebouwd. Een CMS zorgt ervoor dat u makkelijk producten kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen. Dit maakt het werk makkelijk en tijdbesparend vooreen webshop eigenaar.

Mobile logo

Toegankelijkheid

Bij de ontwikkeling van webshops houden we altijd rekening met de principes van web toegankelijkheid. Alle bezoekers kunnen door middel van een optimale web toegankelijkheid uw webshop goed bekijken en gebruiken ondanks de webbrowser, computer, telefoon en schermgrootte.

Snelheid logo

Snelheid

Elke webshop die wij maken, is geoptimaliseerd op snelheid. Elke seconde die de pagina langer nodig heeft om​ te laden, kan ervoor zorgen dat bezoekers afhaken. Daarom vinden we het erg belangrijk dat u een snelle webshop van ons krijgt.

Vaak gestelde vragen

wat u minimaal van ons kunt verwachten
Hoelang duurt het om een webshop te maken?
Het ontwerp en ontwikkeling van een website duurt gemiddeld 2-8 weken. Dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project
Hoeveel kost een webshop?
Over het algemeen vallen de meeste van onze klanten in het bereik van €1500 tot €8000, afhankelijk van hoeveel oplossingen ze op dat moment nodig hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Hoe starten we?
Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Tijdens een kort kennismakingsgesprek komen we meer te weten over uw bedrijf en wat u zoekt. Op basis daarvan geven we u een prijsindicatie, strategie en planning. Zodra de aanbetaling is voldaan, kunnen we aan de slag gaan met uw project.
Op welke manier verloopt de communcatie tijdens het project?
Tijdens het project communiceren we voornamelijk via e-mail, Whatsapp of telefoon. We houden natuurlijk rekening met uw voorkeursmethode van communicatie. Om duidelijkheid te creëren voor beide partijen, werken we graag met één vaste contactpersoon.
Bieden jullie ook webshop onderhoud aan?
Ja, we bieden ook onderhoudsservices aan voor de webshops die we ontwikkelen. Voor meer informatie, kunt u onze onderhoudspagina bezoeken.

Bekijk ons werk en laat je inspireren.

nl_NLDutch