Website laten maken

Een website die gericht is op conversie

Figma logo
Figma
webflow logo
Webflow
Wordpress logo
Wordpress

Een website die voor uw bedrijf werkt!

Samen met u begrijpen we uw specifieke behoeften en ontwikkelen we een website die bezoekers overtuigt om klant te worden.

U kunt erop vertrouwen dat we een website maken, waarmee u tastbare resultaten krijgt voor uw bedrijf.
Design en development image gemaakt door Designwave

Web ontwikkeling in Webflow of Wordpress

Webflow en Wordpress zijn beide populaire platformen voor web ontwikkeling, elk met hun eigen sterke en zwakke punten.

We kunnen u helpen bij het bepalen van het juiste platform voor uw bedrijf, rekening houdend met uw specifieke behoeften en doelen.

Het proces

wat u minimaal van ons kunt verwachten

1. Kick off meeting

Tijdens het eerste gesprek bespreken we samen de doelen, het ontwerp en de functionaliteiten die u wenst voor uw website of webshop.

2. Ontwerp

We creëren verschillende wireframes voor het ontwerp en presenteren deze aan u. Met uw feedback maken we eventuele revisies of gaan we verder met de ontwikkeling van het project.

3. Ontwikkeling

Zodra de wireframes en functionaliteiten zijn bevestigd, starten we met de ontwikkeling van uw website. Dit zal plaatsvinden in Webflow en Wordpress, zodat de website makkelijk te onderhouden is.

4. Presentatie

We presenteren de website of webshop aan u. We voegen nog eventueel extra pagina's of functionaliteiten aan uw website of webshop met overleg.

5. Website online!

Alle content is geüpload en de laatste controles zijn uitgevoerd, u bent nu de trotse eigenaar van een website of webshop ontworpen door Designwave.

Website pakketten

wat u minimaal van ons kunt verwachten

Starter

Vanaf
€699
Gericht op conversie
Designwave template website
Volledig responsief
Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

Next-level

Vanaf
€3999
Geoptimaliseerd voor conversie
Premium maatwerk website
Volledig responsief
Custom plug-in / API ontwikkeling
Next-level Interacties en animaties
Content beheerbaar met CMS

Wat u kunt verwachten

wat u minimaal van ons kunt verwachten
Paard van schaken logo

Strategie

We helpen u bij het bereiken van uw online doelen door middel van een strategie. Met onze strategie houden we rekening met de opgestelde doelstellingen, marktonderzoek, concurrentie analyse en conversie optimalisatie. Dit zijn zekere punten die helpen bij het succesvan uw bedrijf.

Conversie logo

Conversie

We bieden gerichte strategieën en tactieken aan om u te helpen bij het behalen van uw doelen. Dit omvat het ontwerpen van een gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk webdesign, de ontwikkeling van een efficiënte en stabiele website en de optimalisatie van de laadsnelheid om ervoor te zorgen dat uw website een hoge conversie behaalt.

Design logo

Design

Onze gemaakte webdesigns helpen bedrijven om hun doelen te realiseren. Hun geprojecteerde visie is hetgeen dat we bouwen. Ons design zorgt voor een overtuigend ontwerp, benadrukt belangrijke informatie en houdt het eenvoudig voor gebruikers en dat leidt tot een fijne online beleving.

CMS logo

CMS

Een content management systeem (CMS) is een platform dat u helpt om gemakkelijk aanpassingen te maken aan uw website of webshop. Wij bieden CMS voor platformen zoals Wordpress en Webflow. We zullen u video-tutorials sturen, waarmee u dit makkelijk kunt doen.

Thunder logo

Integraties

We bieden Wordpress integratiediensten om u te helpen nieuwe functies en functionaliteit toe te voegen aan uw website of webshop. Dit omvat e-commerce integraties, marketing integraties, betaling gateways etc.

Mobile logo

Toegankelijk

Bij de ontwikkeling van onze websites houden we altijd rekening met de principes van web toegankelijkheid. Hierdoor kunnen alle bezoekers ongeacht de webbrowser, computer, telefoon of schermgrootte die ze gebruiken, uw website optimaal bekijken en gebruiken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw website toegankelijk is voor iedereen.

Vaak gestelde vragen

wat u minimaal van ons kunt verwachten
Hoelang duurt het om een website te maken?
Het ontwerp en ontwikkeling van een website duurt gemiddeld 2-8 weken. Dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project
Hoeveel kost een website?
Over het algemeen vallen de meeste van onze klanten in het bereik van €750 tot €6000, afhankelijk van hoeveel oplossingen ze op dat moment nodig hebben. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Hoe starten we?
Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Tijdens een kort kennismakingsgesprek komen we meer te weten over uw bedrijf en wat u zoekt. Op basis daarvan geven we u een prijsindicatie, strategie en planning. Zodra de aanbetaling is voldaan, kunnen we aan de slag gaan met uw project.
Op welke manier verloopt de communcatie tijdens het project?
Tijdens het project communiceren we voornamelijk via e-mail, Whatsapp of telefoon. We houden natuurlijk rekening met uw voorkeursmethode van communicatie. Om duidelijkheid te creëren voor beide partijen, werken we graag met één vaste contactpersoon.
Bieden jullie ook website onderhoud aan?
Ja, we bieden ook onderhoudsservices aan voor de websites die we ontwikkelen. Voor meer informatie, kunt u onze onderhoudspagina bezoeken.

Bekijk ons werk en laat je inspireren.

nl_NLDutch